Wauhtiajot

Tervetuloa Wauhtiajoihin!

Helsingin keskustasta aamulla starttaava, vanhanhenkisille pyörille suunnattu ajotapahtuma. Suositaan teräsrunkoa, häkkipolkimia, runkovaihteita (jos pyörässä on) ja ennen kaikkea vanhan ajotapahtuman hengen mukaista pukeutumista ja asennetta.

Tapahtuma alkaa jo perjantaina 4.8.2017 Helsingin Olympia Velodromilta, jossa ilmoittautuminen/numeroiden haku, rompetori sekä Velorution- ajot. Varsinainen ajotapahtuma käynnistyy lauantai aamulla erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Wauhtiajoissa voit valita kahden matkan väliltä. Lyhyt, n. 30km soveltuu ajettavaksi kaikenlaisilla pyörillä ja matkanopeus pidetään maltillisena. Pidempi matka, n. 100km on tarkoitettu wauhdikkaammille polkupyörille ja kuljettajille. Pitkään matkaan sisältyy myös vapaalla nopeudella ajettava osuus (n.35km) jossa sankarillisimmat kuljettajat voivat siirtyä alaotteelle ja osoittaa voimansa sekä henkisen ylivertaisuutensa.

Kummallakin lenkillä välietappitarjoilu ja ajon jälkeen pientä syötävää, juotavaa, musisointia ja mahdollisesti vanhoja pyöräilyleffoja.

Ilmoittautuminen tapahtuu Wauhtisankarit ry:n verkkokaupan kautta. Paikkoja tähän klassikko-ajoon on rajoitetusti, varmista paikkasi ajoissa.

https://holvi.com/shop/monivaihde/