Sankarajot 4.8.2018

Sankarajot 4.8.2018

Jos et vielä ilmoittautunut, niin meillä on sinulle ilouutisia: Saimme jatkettua ilmoittautumisaikaa kuun loppuun asti!  Ilmoittautuminen viimeistään 31.7.2018 osoitteessa https://holvi.com/shop/monivaihde/

Jotta voimme tarjota kisaajille herkulliset ruokailut, niin mainitkaa ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset kasvis/vegaani/gluteeniton ruokavaliot. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia.

On siis aika kaivaa teräsorimme naftaliinista, kiillottaa kromioidut haarukkamme, rasvata satulamme, öljytä ketjumme, tuulettaa jerseymme ja täyttää juomapullomme. SankarAjot 2018 on täällä!

Tahdomme tarjota oman, intoa hersyvän, suorastaa sankarillisen polkutapahtuman vanhoille teräsrunkoisille kilpureille.

Pääkallopaikkana toimii Espoon Automuseo, jonka pihamaalla on mahdollista telttailla ruokailun ja saunomisen ohella.
Päivä alkaa klo 9:00 ilmoittautumisella, osallistumisnumeroiden jaolla ja Vintage-rompetorilla Espoon Automuseon pihamaalla. Museon intendentti esittelee museon velocipedit ja korjaamo-dioraman halukkaille. Sisäänpääsymaksu Espoon Automuseolle kyseisenä päivänä on 8 euroa.

Aamulla ennen ajoja siis osakirppistä – tuo aarteesi myyntiin. Viime kerralla osat ja kokonaiset pyörätkin vaihtoivat omistajaa tiuhaan, joten kannattaa olla ajoissa. Myyntipaikat eivät maksa mitään ja ostoksia on mahdollisuus jättää säilytykseen ajojen ajaksi.

 

Lähtölaukaus ammutaan klo 11:00.

Vapaaehtoinen 100 kilometrin reitti kulkee pitkin Espoon ja Kirkkonummen pittoreskeja maisemia, pitStoppon ottaessa paikkansa Lapinkylän Leipomossa, missä nautimme pikkusuolaiset kera särpimien. Tämän jälkeen suuntaamme emaljeeratut kevytkilpurimme kohti Bembölen kahvitupaa, missä tapaamme lyhytmatkalaiset. Sieltä suuntaamme kulkumme takaisin kohti Bodomia ja Automuseota. Letkaa varjostaa huoltoauto, joka korjaamattomaksi osoittautuneen vian ilmetessä poimii epäonniset kyytiin kera velocipedien. Valmiiksi monteerattuja alumiinikehäisiä kumeja on autossa myös reservissä.

25 kilometrin maisemareitin lähtö tapahtuu kello 13:00 kurvaillen kulttuurielämyksien kautta kohti Bembölen kahvitupaa. Siellä tapaamme pitkämatkalaiset, joiden innoittamana poljemme yhdessä takaisin museolle.

Kyseessä ei ole kilpailu, vaan vapaaehtoinen yhdessäajo, joka huipentuu maaliin, sillä jokainen sinne selvinnyt on voittaja, tai suorastaan Sankari! Parhain asu&kuljin-kokonaisuus palkitaan sekä kolminkertaisin Huraköön!-huudoin.

Ajamisen sijaan voi aikaansa viettää myös Espoon Automuseolla tai käydä Kaisankodilla nauttimassa virvokkeita.
Maalissa meitä odottaa ruokailu, sauna sekä yhteinen illanvietto musisoijineen ja palkintojenjakoineen. Saunaan ja uimaan menijät ottakaa oma pyyhe ja uikkarit mukaan.

Espoon Automuseon pihamaalla on mahdollista telttailla ruokailun ja saunomisen ohella. Telttailua karsastaville on mahdollista varata hotellihuone Kaisankodista (200 metriä museolta). Ajon jälkeen ruokailun tarjoaa Kahvelo.

Aikataulu: 4.8.2018 klo 9:00 ilmoittautuminen, osallistumisnumeroiden jako, pyöräosa-kirppis, museokierros

Klo 11:00. Startti 100 kilometrinyhteisajoreitille, välistoppi ja huikopala Lapinkylän Leipomossa. Maalissa viimeistään klo 17:00.

Klo 13:00 Startti 25 kilometrin reitille

 

—–

-WauhtiSankarit-

Sankarajot a Vintage Steel Bicycle Ride 4.8.2018 – 100 km & 25 km. Location:
Espoo Car Museum, Bodomintie 35 02740 Espoo , Finland. Hotel Kaisankoti 200 meters from Museum. Possibility to camp on site. Live music & sauna. Welcome!
facebook > sankarajot2018

Payments at Holvi:https://holvi.com/shop/monivaihde/
Extended deadline 31.7.2018

09:00 sign in and swapmeet

11:00 100 kms start

13:00 25 kms start.

Swapmeet in the morning, before the start. Lots of treasures for sale. Free for everybody. Possibility to store your treasures during the race, so you don’t have to bike with your 50th Anniversary cranks in your jerseys pocket.

Welcome!

Comments

comments