M: Runkosetti Peugeot Professionel 1000, 55, vm. 95

Myy ja vaihda täällä kaikkea fillareihin liittyviä juttuja. Vaihteilla tai ilman. Laita aina ilmoitukseen missä myytävä tavara sijaitsee ja mitkä ovat noudon lisäksi mahdolliset toimitustavat. Hintapyyntö on pakollinen.
rekkirauta
Viestit: 36
Liittynyt: 30 Syys 2015, 16:12

M: Runkosetti Peugeot Professionel 1000, 55, vm. 95

Viesti Kirjoittaja rekkirauta » 15 Kesä 2017, 12:41

Runko 95 vuoden Professionel 1000 Columbuksen Neuron putkista. Haarukka ilmeisesti Vicinin tekele, myös Columbusta. Alkujaanhan näissä Pösöissä oli aluhaarukka, mutta se on jäänyt jonnekin taipaleelle. Tuumainen aluhaarukka suorilla jaloilla löytyy, jos sellaisen ottaa mieluummin kuin tuon Vicinin. Ruotoputki on siinä muistaakseni sen pituinen, että voi käyttää "aheadina", vaikka kierre päästä löytyykin.

Rungossa aika paljon maalivaurioita, jotka korjattu. Ruosteet poistettu fosforihapolla ja sen jälkeen paikkalakattu. Sisällä Tectylit. Etuvaihtajan kiinnike tehnyt satulaputkeen pienen painauman. Sormella tuntee, jos silmä ei näe. Silti soiva peli. Hyvä raami tämäntyyppiseksi raamiksi. Itseä ei teräs niin miellytä, vaikka aina tulee uudelleen yritettyä.

HP: 150€

Sijainti tällä hetkellä Hietalahti, HKI. Vain nouto.

Kuva
Kuva

Laatumittaukset:
Kuva
Kuva

Geo, lue kohdalta 55:
Kuva

Pintavaurioiden korjauksia:
Kuva
Kuva

Ruotoputken pituus Stronlight a9-laakerilla. Jos on matalastakkinen laakeri, eikä halua speisereitä, muutama milli pitäisi sahata ruotoa pois. Kierre riittää:
Kuva