Sivu 1/1

Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 06 Kesä 2018, 18:11
Kirjoittaja azure
Kuva

Eihän täällä liikaa Nishiki Trim Master -projekteja voi olla! Torista löytyi keväällä tällainen pieni tosi hyväkuntoinen 51 c-t ja 54 c-c mitoilla oleva yksilö tyttöystävälle.

Vannenauhat ja renkaat oli pakko vaihtaa. Onneksi tuossa oli sopivasti Pelagon alennusmyynnit. Tangoksi tuli Velo Orangen Porteur kun alkuperäinen droppiohjaamo oli loppukäyttäjän mielestä liian pitkä.

Vaihteita tässä on 2x6 ja tarkemmin 52-42x18-28 ja Uniglide. Tuon pienemmän eturattaan voisi kyllä vaihtaa 38 tai 39 kokoon. Osasarjana täysi Shimano 600. Tarkoitus kokeilla siirtää vaihdevivut tankoon ja ehkä päivittää kiekot joskus Hyperglideen. Kun nuo navat on ne öljyreijälliset niin ne taitaa olla niin vanhat ettei kasettirungon vaihtaminen Hyperglideen onnistu.

Campan Mirage -ergokahvat löytyi Ebaystä parilla kympillä ja tarkoitus kokeilla Shimergoa kuitenkin. Bikeforumsista ainakin löytyi yksi toimiva esimerkki. Jos ei toimi niin täytyy myydä eteenpäin ja laittaa jotkut peukkuvivut.

EDIT: tämä jäi aika lailla aloituspostauksen mukaiseksi kun tuli myytyä tämä kaverille...

Re: Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 07 Kesä 2018, 19:56
Kirjoittaja Tuomo
Onko tollanen tanko kuinka kiva ajaa?

Re: Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 08 Kesä 2018, 08:50
Kirjoittaja azure
Kun tuossa viime viikolla käytiin testiajolla niin tuli kommenttia että todella paljon kivempi ajaa kuin maantietangolla. SR Road Champion 37cm leveänä siis alunperin. Ajatus tuohon tuli siitä että monissa kasarin naisten maantie- ja retkipyörissä on tuollainen tanko. Tämä on 48cm leveä keskeltä keskellä tangon päistä ja tuntuu sporttisemmalta kuin Pelagon Parisian esim. joka on Mercierissä, mutta kuitenkin on kolme otetta vielä.

Kuva

Re: Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 08 Kesä 2018, 10:29
Kirjoittaja Tuomo
^ Kas, samanlainen värimaailma tossa mitä mun herrasmies-Colnagoon on tulossa. :)

Re: Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 11 Kesä 2018, 10:27
Kirjoittaja azure
Kävi muuten myös ilmi että tässä on vanhemman mallinen korvake runkovaihtajalle, eli joko kaapelikiinnikettä täytyy viilata tai sitten korvaketta :roll:

https://www.bikeforums.net/classic-vint ... zeons.html

Re: Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 11 Kesä 2018, 14:14
Kirjoittaja __Sameli
Annoin omalle Trim Masterille surutta vinkua vastaavassa tilanteessa:
Kuva
Perään vielä M5 kierre ja vähän maalia päälle.

Re: Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 11 Kesä 2018, 16:48
Kirjoittaja azure
Hyvinhän se näyttää hoituvan. Täytyy joku sunnuntai mennä Pyöräpajalle viilailemaan ja tekemään kierteet siis.

Re: Pienempi punainen Nishiki

Lähetetty: 11 Kesä 2018, 16:51
Kirjoittaja azure
Ja tuossa viime viikonlopun 60 km koelenkillä pyörän käyttäjältä tuli palautetta että kädet puutuu ja satula on epämukava, eli varmaankin sitten täytyy tähänkin laittaa hyväksi todettu Charge Ladle ja tankonauhaksi jotain mustaa korkkia.